Antena Meniu Search
x

Becali petrece sărbătorile în familie

Niciodată n-a fost atâta secretomanie în jurul lui Gigi Becali, ca acum. Nimeni în afară de apropiaţi nu ştie unde este latifundiarul şi ce face

Vezi și

Niciodată n-a fost atâta secretomanie în jurul lui Gigi Becali, ca acum. Nimeni în afară de apropiaţi nu ştie unde este latifundiarul şi ce face. 

Unii spun că ar fi deja acasă, de două zile. Alţii, că abia azi sau mâine va fi eliberat din penitenciar. Cert este că petrece, de sărbători, câteva zile alături de familie, ca-n vremurile bune.

Pe vremuri, Gigi Becali se făcea auzit şi se lăsa filmat în orice moment. Pe ringul de dans.

La trecerea dintre ani, petrecea cu presa alături. Şi se infiltra cu uşurinţă în breasla jurnaliştilor. Făcea pe reporterul la fel de bine cum conducea echipa de fotbal Steaua.

În restaurant, la patru ace, sau pe pârtie, în haină groasă sau cojoc, Becali umbla numai cu operatorii de televiziune după el. În faţa camerelor de luat vederi, Becali mânca, se lăsa fotografiat şi. împărţea bani.

Apoi, Becali a fost trimis după gratii. Dar n-a putut renunţa din prima la obiceiurile lui. Permisia de o zi, din luna mai, a petrecut-o tot în mijlocul jurnaliştilor.

Şefii de la Poarta Albă n-au fost, însă, de aceeaşi părere. Becali n-a fost chiar un deţinut-model. Faptul că a stat de vorbă cu presa l-a costat mult.

Mai multe voci spun că Gigi Becali ar fi acasă de două zile. Ceea ce înseamnă că trecerea dintre ani îl va prinde pe latifundiar tot după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Becali petrece sărbătorile în familie