Antena Meniu Search
x

Biciclist mort pe loc, după ce n-a mai putut să frâneze şi a intrat cu mare viteză într-un cap de pod, în Neamț

Un bărbat pe bicicletă a murit după ce a lovit frontal, în mare viteză, un cap de pod, venind pe o porţiune de drum în pantă. Biciclistul n-a mai apucat să frâneze şi a murit pe loc, la impactul cu blocul masiv de ciment.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.08.2019, 14:21

- Profi Media

Un bărbat pe bicicletă a murit după ce a lovit frontal, în mare viteză, un cap de pod, venind pe o porţiune de drum în pantă.

Biciclistul n-a mai apucat să frâneze şi a murit pe loc, la impactul cu blocul masiv de ciment.

Biciclist mort pe loc, după ce n-a mai putut să frâneze şi a intrat cu mare viteză într-un cap de pod, în Neamț

Polițiștii Serviciului Rutier Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DC78A, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din Pâncești, se deplasa cu bicicleta pe DC 78 A din localitatea Poienari, pe un sector de drum în pantă și curbă periculoasă la dreapta, nu ar fi reușit să frâneze bicicleta, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de podeț.

În urma impactului a rezultat decesul biciclistului, care a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Biciclist mort pe loc, după ce n-a mai putut să frâneze şi a intrat cu mare viteză într-un cap de pod, în Neamț