Antena Meniu Search
x

Bilet nebun la pariuri, în Bucureşti. Câştigătorul a primit o avere, mizând pe 21 de meciuri

Bilet nebun la pariuri, în Bucureşti. Câştigătorul a primit o avere, mizând pe 21 de meciuri şi jucând de şase ori acelaşi bilet. A plătit doar 120 de lei şi s-a îmbogăţit.

de Redactia Observator

la 15.04.2019, 16:25

Bilet nebun la pariuri, în Bucureşti. Câştigătorul a primit o avere, mizând pe 21 de meciuri şi jucând de şase ori acelaşi bilet. A plătit doar 120 de lei şi s-a îmbogăţit.

Un parior bucureştean a pus mâna pe o avere sâmbătă, când a jucat de şase ori acelaşi bilet, cu miză 20 de lei pentru fiecare. S-a ales la finalul zilei cu 370.000 de lei, aproape 80.000 de euro.

Bucureșteanul a realizat un bilet cu 21 de meciuri și o cotă totală de 1.619, scrie Digi Sport. A mizat pe goluri în toate partidele pe care le-a ales și a avut inspirația să pună biletul de 6 ori, cu câte 20 de lei. A beneficiat și de o promoție a casei de pariuri, care i-a dublat eventualul câștig. Așa s-a făcut ca la finalul zilei, fericitul câștigător să încaseze de 6 ori câte 61.705 lei.

Că norocul a fost clar de partea lui o demonstrează faptul că unul dintre meciurile de pe bilet în care pariase că se marchează, FC Botoşani - Hermanstadt, din Liga 1, s-a terminat 1-0, cu singurl gol înscris în minutul 90*3, la ultima fază a disputei.

Biletul pariorului bucureştean a devenit câștigător odată cu finalul meciului Feyenoord - Heracles 2-1, la care el mizase că se vor înscrie cel puțin 3 goluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Bilet nebun la pariuri, în Bucureşti. Câştigătorul a primit o avere, mizând pe 21 de meciuri