Antena Meniu Search
x

Îmbulzeală de Izvorul Tămăduirii, la o biserică din Năvodari. Preot amendat, credincioși alungați cu poliția

Zeci de oameni s-au înghesuit, vineri, la o biserică din Năvodari, pentru a lua agheasmă în ziua în care credincioșii sărbătoresc Izvorul Tămăduirii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.04.2020, 14:58

  • Deși adunările sunt interzise prin ordonanță militară, oamenii au mers la biserică să ia agheasmă.
  • Preotul a fost amendat cu 2.000 de lei.

Deși adunările sunt interzise prin ordonanță militară, pe timp de pandemie de COVID-19, oamenii au ignorat orice fel de măsură de siguranță și s-au adunat în fața bisericii.

Polițiștii, care au fost alertați printr-un apel la 112, le-au cerut oamenilor să părăsească zona, întrucât încalcă prevederile ordonanțelor militare în vigoare. 

În câteva minute de la sesizare, mulțimea a fost dispersată, iar polițiștii au identificat persoana din cadrul Bisericii care a oficiat slujba, fiind vorba despre un bărbat, de 52 de ani, preot. 

Credincioșii au ignorat ordonanța militară și s-au adunat în fața bisericii

Preotul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. 

Tot în cursul acestei zile, conducerea I.P.J. Constanța a dispus efectuarea de verificări la Poliția orașului Năvodari, în vederea stabilirii modului în care au fost amplasate echipajele de forțe de ordine pentru ziua în curs.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Îmbulzeală de Izvorul Tămăduirii, la o biserică din Năvodari. Preot amendat, credincioși alungați cu poliția