Antena Meniu Search
x

Biserica Ortodoxa Romana, rugaciuni si slujbe pentru Gigi Becali

Viata dupa Gigi Becali. Nu e titlu de carte, ci oranduirea Bisericii dupa arestarea fiului iubit al comunitatii crestine. In prima duminica, dupa condamnarea omului de afaceri, slujbele au avut o rugaciune aparte

la 26.05.2013, 19:22
Vezi și

Duminica de duminica, credinciosii asculta la slujba cum portile raiului se vor deschide. Duminica asta, preotii vorbesc si despre altfel de porti. Ale inchisorii.

Dupa aproape o saptamana, mama lui Gigi Becali a vorbit despre arestarea fiului ei. “E nevinovat”, a spus aceasta. A aprins lumanari si s-a rugat la biserica de suflet a lui Gigi, din Pipera. La fel a facut si sora lui.

I-au respectat dorinta de a se ruga pentru el si cele trei fete. A lipsit doar Luminita, sotia lui Gigi, despre care apropiatii spun ca nu-si revine, inca, din soc.

Ca un adevarat zid al plangerii e acum biserica pentru Gigi Becali. Judecatorii i-au luat libertatea, dar nimeni nu-i poate lua credinta. Gigi Becali a ascultat si astazi sfanta Liturghie. Nu in Pipera, ci la capela din penitenciar. Slujba a fost savarsita de una dintre cele mai inalte fete bisericesti.

Rugaciune aparte, pentru minunea elibararii din inchisoare, s-a auzit si la Vadu Rosca. In Vrancea. Acolo, unde Gigi e pictat pe peretii bisericii.

Plange familia, plang preotii, dar si cersetorii. Astazi, a fost zi saraca pentru ei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Biserica Ortodoxa Romana, rugaciuni si slujbe pentru Gigi Becali