Antena Meniu Search
x

Primul Black Friday cu rochii de mireasa, din Romania

De la 1.700 lei la 170 de lei! Este doar una dintre reducerile de la primul Black Friday cu rochii de mireasa, din Romania. Nici furtuna din Bucuresti si nici coada imensa care s-a format la intrare nu le-a impidicat pe viitoarele mirese sa-si caute rochia la care au visat toata viata

Vezi și

Fie ca au spus deja "Da", fie ca se gandesc sa o faca, sute de femei s-au inghesuit sa prinda reducerile la rochiile de mireasa. Nimic nu le-a impiedicat in cautarea rochiei perfecte.

Cu trena, fara trena, alba sau nu, rochia perfecta e numai una. Iar viitoarele doamne au avut de unde sa aleaga. Mai ales ca reducerile au ajuns si la 90 la suta.

Pentru a fi sigure ca nimeni nu pune mana pe rochia de vis, multe dintre ele au chemat si ajutoare. Iar viitorul sot se pare ca a fost cel mai de nadejde sprijin.

Iar pentru cele care vor ca in noaptea nuntii sa poarte mai multe rochii si nu au un buget. pe masura dorintei, designerii au venit cu alternativa.

Rochia 5 in 1 este creatia unui designer in lupa cu criza. Mai ales ca, dupa nunta, nu va fi trecuta in coltul cu amintiri, ci va putea fi purtata si la botez, de exemplu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Primul Black Friday cu rochii de mireasa, din Romania