Antena Meniu Search
x

Black Friday da startul reducerilor incepand cu 16 noiembrie 2018

Anul acesta Black Friday are startul oficial pe data de 16 noiembrie si se asteapta ca reducerile sa fie extrem de mari, ca in fiecare an.

Black Friday dă startul celor mai mari reduceri în acest an, pe data de 16 noiembrie
Cele mai mari reduceri ale anului încep cu data de 16 noiembrie 2018

Anul acesta Black Friday are startul oficial pe data de 16 noiembrie si se asteapta ca reducerile sa fie extrem de mari, ca in fiecare an. Acest eveniment marcat de reduceri substantiale facute de mai toate magazinele, in special in cazul produselor electronice si electrocasnice, a ajuns la noi in tara acum cativa ani si este un prilej numai bun pentru toti romanii care vor sa isi achizitioneze la preturi foarte mici, cam tot ceea ce au nevoie.

Cu ocazia acestui eveniment, nu doar clientii au de castigat, ci si comerciantii care in aceasta perioada reusesc cu brio sa isi rotunjeasca profiturile, chiar si in pofida reducerilor considerabile aplicate asupra preturilor produselor.

Unul dintre marile magazine online care promite reduceri substantiale, este ITGalaxy.ro unde reducerile vor fi chiar si de 85% la produse precum smartphone-uri, televizoare, sisteme PC, laptop-uri, monitoare la doar 199.99 lei, tastaturi, ssd-uri la doar 79.99 lei sau hdd-uri si multe altele, aceastea fiind unele dintre cele mai vanate produse de catre romani.

In ziua de azi, mai totul se desfasoara in mediul virtual, inclusiv in domeniul invatamantului, unde exista platforme online pentru scoli si facultati de unde pot fi descarcate lectii sau cursuri prin care elevii si studentii pot sa preia tot felul de informatii care sa ii ajute pentru a invata lucruri noi.

Cel mai utilizat dispozitiv pentru acest lucru este laptop-ul, iar cum anul scolar 2018-2019 este relativ inca la inceput, reducerile de Black Friday reprezinta cea mai buna oportunitate pentru cei care au nevoie de un laptop de 17 inch, fie ca este unul performant sau basic, dar care ii poate ajuta foarte mult pe invatacei.

Un laptop reprezinta pentru multe persoane o investitie destul de importanta si de durata, iar evenimentul Black Friday inseamna o ocazie pe care nu ar trebui sa o ratati. Pe ITGalaxy.ro puteti achizitiona atat laptopuri, cat si alte produse interesante si de calitate.

Pentru protectia laptop-ului putem achizitiona genti si huse pentru laptop, ideale pentru a-l proteja de zgarieturi si lovituri si pentru a-l transporta la scoala, la facultate sau in calatorii, ori un cooler performant pentru a-i putea asigura o ventilatie cat mai buna astfel incat acesta sa nu se incalzeasca.

Black Friday este si una dintre cele mai bune oportunitati pentru a achizitiona cadourile de Mos Nicolae si de Mos Craciun. Profita de reduceri si de preturi mult mai mici si surprinde-i pe cei dragi cu cele mai inspirate cadouri.

Cel mai mare avantaj al acestui eveniment este faptul ca vei putea economisi o suma destul de importanta ceea ce vine la fix pentru majoritatea romanilor pe final de an cand sarbatorile de iarna mai au foarte putin si bat la usa.

Pe langa electronicele si electrocasnicele de care toti suntem innebuniti cand vine vorba de reduceri, Black Friday nu este doar pentru aceasta zona de produse, ci este un moment oportun si pentru cei care isi doresc sa faca si alte investii in casa precum schimbarea mobilierului sau renovari, desi cele mai vanate sunt telefoanele mobile, laptopurile si tabletele de ultima generatie, masinile de spalat, robotii de bucatarie si televizoarele.

De Black Friday nu doar magazinele de electronice isi deschid usile asteptadu-si clientii cu reduceri imbatabile, ci si marile supermarket-uri, magazine de incaltaminte si haine , magazine de piese auto, librarii, etc.

Pregatiti-va economiile pentru miile de produse si servicii la preturi mici in cea mai mare perioada de reduceri in care veti putea cumpara tot ceea ce aveti nevoie la preturi extrem de avantajoase, in limita stocurilor disponibile.

Black Friday reprezinta un avantaj pentru foarte multi comercianti si pentru clientii acestora, dar este si momentul in care multi vor incerca sa profite de unii clienti prin reduceri false crescand pretul inainte de aceasta perioada, iar reducerea de Black Friday fiind de fapt pretul real al produselor.

Mare atentie in momentul in care achizitionati in perioada urmatoare, iar inainte de a face acest lucru, sfatul nostru este sa studiati piata si sa cumparati de la magazine precum ITGalaxy.ro, dar si de la alte magazine care sunt serioase si au dovedit acest fapt prin produsele si serviciile de cea mai buna calitate livrate pana acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Black Friday da startul reducerilor incepand cu 16 noiembrie 2018