Antena Meniu Search
x

Black Friday de un miliard. Atât au cheltuit românii în vinerea neagră a reducerilor

Vinerea neagră a reducerilor a intrat anul acesta în istorie. Comenzile online au depăşit UN MILIARD de lei. Iată câteva cifre fabuloase. Cel mai mare mare magazin online din România a făcut primul milion de lei în 12 secunde.

Vezi și

Vinerea neagră a reducerilor a intrat anul acesta în istorie. Comenzile online au depăşit UN MILIARD de lei. Iată câteva cifre fabuloase. Cel mai mare mare magazin online din România a făcut primul milion de lei în 12 secunde. Vă daţi seama? A vândut de peste 83,000 de lei pe secundă. În plus, dacă ar fi să punem cap la cap toate distanţele parcurse pentru toate livrările, am putea duce lejer un colet până la Soare, adică vreo 150 de milioane de kilometri. Şi nu e tot. Timpul total petrecut ieri de toţi utilizatorii pe site a fost   de, atenţie, 227 ani, 341 de zile şi 16 ore.

Viaţa după Black Friday! Pentru unii, e momentul bilanţului, pentru cei nerăbdători, este momentul ridicării coletelor. Matei a venit să-şi ia cel mai nou accesoriu pentru şcoală, un mini-laptop.. 

El a prins o reducere de 30%. În aceeaşi situaţie este şi o tânără din India, stabilită în România, care şi-a dorit un telefon. 

Doar că nu toată lumea vine să ridice coletul. Cele mai multe dintre comenzi sunt livrate la domiciliu. Robot de bucătărie, boxe, fier e călcat, aspiratoare, bormaşini şi tot ceea ce vedeţi în spatele meu urmează să ajungă către clienţi. 25% dintre produsele comandate ieri au plecat deja câtre destinaţie. 19.05

Dacă ar fi calculate traseele parcurse de curieri, atunci numărul de kilometri adunaţi ar depăşi distanţa de la Pământ la Soare. Peste 155 de milioane de kilometri. Şi dacă tot vorbim despre milioane...

Comercianţii au prezentat cifre uimitoare: "Avem primul milion comandat în 12 secunde. Primele 10 milioane în 2 minute şi 5 secunde, şi primele 100 de milioane în 37 de minute. 34% dintre români au preferat să achiziţioneze cu cardul, faţă de anul trecut când ponderea era la 30%."

În total, cumpărăturile făcute ieri on-line au depăşit 1 miliard de lei. Reduceri mai sunt şi astăzi, dar şi mâine. Doar că nu la toate produsele. În funcţie de stocuri... şi de puţin noroc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Black Friday de un miliard. Atât au cheltuit românii în vinerea neagră a reducerilor