Antena Meniu Search
x

BLACK FRIDAY la eMAG. Site-ul emag a picat din cauza numărului mare de cereri pentru Black Friday 2016

BLACK FRIDAY. Black Friday a început la emag la ora 6.58 și s-a oprit brusc timp de aproape o oră. Peste 450.000 de persoane s-au îngrămădit în același timp pe oferta eMAG de Black Friday, iar serverele au cedat, scrie playtech.ro.

BLACK FRIDAY. Black Friday a început la emag la ora 6.58 și s-a oprit brusc timp de aproape o oră. Peste 450.000 de persoane s-au îngrămădit în același timp pe oferta eMAG de Black Friday, iar serverele au cedat, scrie playtech.ro.

BLACK FRIDAY. Potrivit sursei citate, după o oră, site-ul a devenit funcțional, cu toate că mai dă unele erori.

BLACK FRIDAY. De Black Friday 2016, eMAG a reușit să vândă destul de multe diamante, câteva grame bune de aur și zeci de mii de produse electronice, electrocasnice și de îngrijire.

BLACK FRIDAY. Potrivit catalogului cu produse, printre cele mai bune oferte sunt amintite un televizor Philips cu diagonală de 60 de centimetri la 499 de lei, un 2 in 1 de la Allview tot la 499 de lei, un sistem ASUS ROG, redus la 2.999 lei, potrivit unui newsletter. Sunt multe oferte pentru gameri, dar și multe oferte la electrocasnice și electronice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » BLACK FRIDAY la eMAG. Site-ul emag a picat din cauza numărului mare de cereri pentru Black Friday 2016