Antena Meniu Search
x

Boala lui Viorel Lis a afectat-o pe soția sa, Oana

Prezentările de la Săptămâna Modei din Bucureşti au adunat în public mai toate vedetele autohtone. Anamaria Prodan a venit să-şi susţină fiica, designer la 14 ani. Lui Irinel Columbeanu - împovărat de datorii - i-a lipsit strălucirea de altădată.

Vezi și

 În schimb, Viorel Lis pare că şi-a revenit spectaculos după spitalizare. Boala fostului primar a afectat-o însă vizibil pe soţia sa, Oana. Care a recunoscut că merge la psiholog.

Problemele în familia Lis par a fi numeroase. La lipsa de bani se adaugă şi boala lui Viorel. Nu i se oxigenează creierul aşa cum trebuie şi are pierderi de memorie. Copleşită de necazuri, Oana spune că trebuie să meargă la psiholog. Nici Irinel Columbeanu nu pare să se fi simţit în largul său, la Fashion Week.

Dacă în trecut, la astfel de prezentări, afaceristul de la Izvorani stătea în primul rând, să îşi susţină fosta soţie, pe Monica, acum Irinel s-a retras singur, într-un colţ. Şi el trece printr-o perioadă financiară grea.

La eveniment a fost prezent şi cuplul Prodan Reghecampf. Îmbrăcat la patru ace, Reghe a venit s-o încurajeze pe fiica cea mare a Anamariei. Rebecca Dumitrescu Prodan, care are 14 ani, a primit premiul pentru "Cel Mai Tânăr Debut în Modă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Boala lui Viorel Lis a afectat-o pe soția sa, Oana