Antena Meniu Search
x

Bodyguarzii unui club vasluian au bătut doi tineri, ca să le convingă iubitele să facă videochat

Bodyguarzii unui club vasluian au bătut doi tineri, ca să le convingă iubitele să facă videochat. Cei doi tineri au ajuns la spital, cu răni serioase, iar poliţia a deschis două dosare penale pe numele bătăuşilor.

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 12:08

Bodyguarzii unui club vasluian au bătut doi tineri, ca să le convingă iubitele să facă videochat. Cei doi tineri au ajuns la spital, cu răni serioase, iar poliţia a deschis două dosare penale pe numele bătăuşilor.

Doi tineri au ajuns duminică dimineaţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce, spun ei, au fost snopiţi în bătaie de bodyguardzii unui club din centrul oraşului. Deşi nu se cunoşteau, iar bătăile au avut loc la ore diferite, în aceeaşi noapte, ambii au încasat pumni serioşi, picioare şi spray-uri iritante în ochi, scrie Vremea Nouă.

"Acești asa ziși bodyguardzi sunt de fapt niște interlopi din Iași care colaborează cu mai multe studio-uri de videochat. Când văd o fată mai răsărită prin club, o abordează, chiar dacă e însoțită de cineva, cu scopul de a o duce să facă bani pentru ei. Asa s-a întâmplat și sâmbătă. Un bărbat a fost snopit în bătaie, pentru că a sărit în apărarea logodnicii lui, care era bruscată de un bodyguard. A fost dus jos, dar pe scări, unde nu sunt camere, l-au lovit cu un pumnal în cap, de erau să-i scoată un ochi.", a declarat un martor pentru sursa citată. 

De partea cealaltă, conducerea clubului susține că cele două scandaluri au început din cauza clienților, nicidecum a agenților de pază. În cazul ambelor incidente, victimele au depus plângere împotriva bodyguarzilor. 

"Un bărbat în vârstă de 37 de ani a sesizat faptul că a fost lovit în zona feţei de către un agent de pază. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Al doilea caz s-a petrecut o oră mai târziu, în jurul orei 4:20. Un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Ivãnesti, a sesizat faptul că un agent de pazã i-a pulverizat în faţă un jet cu spray-ul. Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă." a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bodyguarzii unui club vasluian au bătut doi tineri, ca să le convingă iubitele să facă videochat