Antena Meniu Search
x

Bogdan Dumitrache, intalnire cu prietenii de la Intact Media Group

Primavara a ajuns si la colegii de la Intact Media Group, cu un martisor special.

Vezi și

Protagonistul filmului "Pozitia copilului", Bogdan Dumitrache, a fost prezent in lobby-ul Intact, intr-o intalnire fara machiaj, fara reflectoare si fara scenariu.

Bogdan Dumitrache a reusit alaturi de o echipa de exceptie si de regizorul Calin Peter Netzer performanta de a aduce un Urs de Aur Romaniei de la Berlin, cu cel de-al doilea rol principal dupa "Din dragoste cu cele mai bune intentii".

Filmul "Pozitia copilului" al regizorului Calin Peter Netzer a reusit sa impresioneze o lume intreaga. Pelicula vorbeste cu emotie, dar si cu umor, despre relatia dintre o mama dominatoare si fiul ei adult. Este un film despre traumele sufocarii copiilor prin dragoste, despre amprentele pe care le lasa parintii asupra personalitatii copiilor.

"Filmul este un portret feminin in care se dezvolta relatia dintre o mama supraprotectiva si baiatul ei matur, dar imatur dezvoltat pe emotional", explica Bogdan Dumitrache.

Bogdan vorbeste cu mandrie si emotie despre premiul care i-a adus recunoasterea internationala.

"Reprezinta o recunoastere a intregii munci pe care am depus-o atat ca actor cat si ca director de casting. Eu am facut si castingul pentru "Pozitia copilului". Premiul acesta, Ursul de Aur, este un premiu acordat tuturor", a mai spus actorul.

Actoria este mai mult decat o pasiune. Este modul lui de a fi, de a trai si de a juca pentru public.

Castigatorul Ursului de Aur a vorbit si despre planurile de viitor si despre cum se imbina viata profesionala cu cea de tatic.

Intalnirea cu prietenii de la Intact Media Group l-a emotionat si l-a incantat.

"Pozitia copilului" va intra in cinematografele din Romania incepand din 8 martie. Premiera de gala a filmului va avea loc pe 4 martie, de la ora 19.30, la Teatrul National din Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Bogdan Dumitrache, intalnire cu prietenii de la Intact Media Group