Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Bogdan Vladan, fiul criminalului de la Perla, s-a intors in casa parinteasca

Bogdan Vladan, fiul atacatorului de la Perla, si-a calcat pe inima si s-a intors in casa plina de amintiri

Vezi și

Dupa ce tatal sau i-a omorat mama, Bogdan Vladan a incercat sa faca fata durerii. Nu putea insa sa stea singur. Fiecare colt din casa ii amintea de mama lui. A decis sa se mute pentru o perioada la iubita lui. “Mi-era destul de greu sa vad zi de zi locurile in care am trait toti trei impreuna. Amintirile nu se compara cu prezenta unui om. Degeaba sunt amintiri daca nu mai e cine trebuie”, a marturisit Bogdan.

Dupa mai bine de un an, s-a intors acasa. Acum, isi alina sufletul cu fotografii. “Pozele astea sunt in permanenta pe masa. Ma uit in fiecare zi la ele: si cand ma trezesc si cand ma culc si cand stau singur si n-am ce face”, a mai explicat Bogdan Vladan.

Sunt poze de vacanta, cu o familie fericita. Zambete in soarele lumii, plimbari in locuri de poveste. “Erau fericiti pana in ultimul moment. Totul era ok. Pana pe 5 ianuarie, cand mama a plecat de acasa. De atunci au fost doua luni foarte grele si s-au terminat cu acest eveniment foarte trist. Cu mama, oriunde am mers si orice am facut, m-am simtit bine. Tata era un pic mai militar asa. Militarie”, a mai sustinut tanarul.

Ii e dor de mama lui in fiecare zi. Chiar si in fiecare clipa, desi, de multe ori nu spune. E barbat, nu trebuie sa para slab. Dar durerea din suflet nu tine cont de aparente. Urla in interiorul lui si ii sparge pieptul. “El tot timpul mi-a spus ca a fost o femeie mai speciala decat celelalte. A cunoscut-o si intr-o luna a cerut-o de nevasta”, a mai adaugat Bogdan.

Acum, Gheorghe Vladan este inchis la Penitenciarul Rahova. Il viziteaza destul de des. Sentimentele lui sunt greu de descris. Criminalul e tatal lui. Cel care i-a ucis mama. Dar singurul lui parinte ramas in viata. Ieri, a fost prima oara cand au putut sa-si stranga in brate tatal. “Primul lucru pe care i l-am spus a fost ca il iubesc. M-a strans tare in brate si vreo cinci minute nu mi-a dat drumul”, a povestit Bogdan.

Gheorghe Vladan a fost condamnat in prima instanta la inchisoare pe viata. Spera insa la o pedeapsa mai mica. Abia in luna septembrie se va judeca apelul sau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Bogdan Vladan, fiul criminalului de la Perla, s-a intors in casa parinteasca