Antena Meniu Search
x

Bolile banilor ii macina pe romani

Bolile banilor s-au cuibarit parca in mintea romanilor. E o boala care-i macina si visul lor pentru castig capata accente diferite. O demonstreaza numarul mare de persoane care joaca la Loto, la pacanele sau arunca sume mari la poker.

Vezi și

Despre orice ar fi vorba, dorinta de imbogatire peste noapte este atat de mare incat unii ajung la pierzanie.

Au facut o cruce mare cand au iesit din casa, in speranta ca le vor cadea bani din cer. Unii au mers la biserica si s-au rugat sa castige la Loto, ca sa le fie viata mai usoara. Romanii sufera de boala banilor si cauta reteta perfecta sa faca rost de bani.

Sumele mari afisate pe panourile de la Loto ii provoaca pe romani sa scoata cateva zeci de lei pe luna, visand la premiul cel mare. In tot acest timp, altii pierd mii de lei, la pacanele.

Un hobby care aduce tot mai multi bani pentru cei care se pricep, este pokerul. daca cei care il practica pe internet ajung la castiguri de 5.000 de euro, exista jucatori profesionisti care obtin si un milion de euro la campionatele din strainatate.

Multe vieti au fost ruinate de o pasiune care hraneste iluzii. Visul romanilor de a castiga bani ii duce pe multi in sapa de lemn, iar boala banilor nu poate fi oprita la timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bolile banilor ii macina pe romani