Antena Meniu Search
x

Bolnav de epilepsie căzut pe stradă, ignorat de trecători

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional! Un bărbat din Brăila, bolnav de epilepsie, a căzut în stradă după o criză şi minute în şir nimeni nu i-a dat o mână de ajutor. Indiferenţi, trecătorii au privit cum omul s-a prăbuşit şi a zăcut întins pe trotuar, la marginea unei treceri de pietoni.

Vezi și

În doar trei secunde, bărbatul era la pământ. Făcuse o criză de epilepsie. Salvarea putea să vină din partea unei femei care trecea pe lângă el chiar în acea clipă. Doamna alege în schimb să îl ocolească.

Nici măcar nu se uită! Se uită abia după ce s-a îndepărtat câţiva metri.  Dar nu se opreşte, în timp ce bărbatul care avea atâta nevoie de ajutor rămâne neputincios, întins pe asfalt. Ar trebui să-l ajute să nu se lovească.

De peste drum, mai mulţi martori priveau şi ei pasivi cum după câteva secunde de chin, bărbatul rămânea inert. După un minut de agonie, omul mai are o şansă ca cineva să îl ajute.

O altă doamnă se îndreaptă spre el. Însă şi aceasta trece nepăsătoare. Abia doi tineri ajunşi lângă victimă, după câteva clipe de ezitare, îl ajută pe omul care nu mai dădea niciun semn de viaţă şi sună la 112.

Cei doi sunt singurii care nu l-au abandonat pe bărbat şi stau până la sosirea ambulalanţei.

Între timp curioşii sau adunat, dar nu ca să ajute ci doar să asiste. Abia după câteva minute care puteau fi fatale, încet, încet şi alţi trecători au renunţat la indiferenţă. Bărbatul a fost dus la spital iar acum este în afara oricărui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bolnav de epilepsie căzut pe stradă, ignorat de trecători