Antena Meniu Search
x

Bolnava de cancer si fara locuinta

De cinci ani o femeie din Ploiesti lupta cu cancerul si are nevoie urgenta de o operatie pe creier, in Spania. Cum o nenorocire nu vine singura niciodata, femeia risca acum sa ajunga in strada, pentru ca locuinta ei a fost retrocedata

Vezi și

Inca o zi, inca o rugaciune scaldata in lacrimi, bolnava de cancer la 45 de ani si aproape data afara din casa in care sta de 23 de ani.

Cornelia are in fata actele in care lupta cu Primaria si o cruce la gat. Cruce care s-o ajute, nu doar in aceasta batalie, ci si cu boala ei. Loviturile au venit, insa, pe rand. Femeia a primit, in 2010, instiintare ca trebuie sa-si paraseasca locuinta, pentru ca a fost retrocedata. Asa au inceput plimbarile prin Tribunale. "Tribunalul a spus ca numai proprietarii au drepturi, chiriasii nu. E asa, e doar pe hartie scris", spune femeia. ar pentru ca proprietarul nu a semnat toate anexele, Primaria i-a comunicat in mai multe randuri femeii ca respectivul contract de inchiriere continua.

"N-au semnat protocolul de predare-primire a anexelor, anexele fiind chiriasii". Zi de zi, viata ei e trasa la indigo: drumuri la biserica, spitale si Primarie. "Conform legii, exista o lista de prioritati. Repartizarea unei locuinte sociale se face in raport cu ordinea de pe aceasta lista", a declarat Raul Petrescu, viceprimarul Municipiului Ploiesti.

Cornelia are nevoie de-o operatie pe creier in Spania, care costa 80.000 de euro. Prea mult pentru cei 290 de lei, cat primeste pe luna. Cat a putut sa plateasca pentru tratament, a platit. Cei trei copii ai ei sunt, de asemenea, bolnavi si nu o pot ajuta. Asteapta cu totii ajutor de la cine poate si vrea.

Meterez Cosmin Marian

CONT EURO

RO 48 BRDE 300 SV 4865 021 30 00

CONT LEI

RO 68 BRDE 300 SV 996 252 53 000

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bolnava de cancer si fara locuinta