Antena Meniu Search
x

Botez oficiat cu țipete după ce preotul care oficia slujba s-a enervat

Un botez care ar fi trebuit să se desfăşoare într-un mediu liniştit, s-a transformat în scandal după ce preotul care oficia slujba s-a enervat

Vezi și

Un botez care ar fi trebuit să se desfăşoare într-un mediu liniştit, s-a transformat în scandal după ce preotul care oficia slujba s-a enervat. În biserica dintr-o comună din Botoşani s-a lăsat cu mustrări şi ţipete. 

De vină ar fi fost chiar străbunica copilului botezat. Imaginile cu preotul care se enervează şi ţipă la enoriaşi au ajuns şi pe internet.

Cu ţipete şi mustrări pe tonuri ridicate, aşa s-a făcut slujba de botez a unui prunc în biserica din comuna botoşăneană Băluşeni. E drept, la început au fost doar nişte sunete. dubioase din partea preotului. Mai exact, bătrâna a ridicat păturica în care era învelit copilul. E străbunica lui cea care a scos câteva vorbe de admiraţie şi voia să-l mângâie. Gest taxat însă rapid de preot.

Nu gestul l-ar fi scos din sărite pe părinte, ci faptul că străbunica micuţului botezat nu a recunoscut că a pus mâna pe prunc. Filmuleţul postat pe internet de câţiva invitaţi la botezul bebeluşului a ajuns şi pe la localnici. Dar oamenii sunt de partea preotului. Părintele dacă a ţipat. ea nu a avut dreptul să pună ea mâna pe copil. După ce s-a văzut în imagini, preotul şi-a cerut scuze pentru scenele nepotrivite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Botez oficiat cu țipete după ce preotul care oficia slujba s-a enervat