Antena Meniu Search
x

Botoşani: Poliţiştii au prins în flagrant un tânăr care era pe cale să înşele un bătrân prin metoda "accidentul"

Bătrâneţea e cea mai bună victimă, în ochii tâlharilor. Doar că nu atât de sigură, pe cât pare. În localitatea Vlădeni, din Botoşani, poliţiştii au prins în flagrant un tânăr care era pe cale să înşele un bătrân prin metoda "accidentul".

Vezi și

Are lacrimi în ochi, ca atunci când tâlharii au sunat-o să-i dea vestea-fictivă: că băiatul ei e comă, pe mâinile medicilor, după un accident de maşină făcut din vina lui. Aşa au intrat tâlharii în pielea unor oameni cu funcţii puternice, inventate, ca să încerce să-l scape de presupusa vină.

Doar că nu degeaba bătrâneţea e asociată cu înţelepciunea. Femeia de 76 de ani şi-a dat seama că e ceva putred şi a anunţat Poliţia.

Tot în Vlădeni, un alt bărbat în etate era să fie înşelat prin aceeaşi metodă. De data asta, tâlharii au lăsat telefonul deoparte. Au bătut direct la poartă. Deşi convingerea cu care vorbeau părea de neclintit şi acest bătrân a avut dubii.

Poliţiştii au prins în flagrant un tânăr de 23 de ani din Municipiul Botoşani, suspect de comiterea unei infracţiuni de tentativă de înşelăciune.

Alţii nu au fost la fel de vigilenţi şi i-au îmbogăţit pe hoţi. Poliţiştii spun că oamenii în vârstă pică, de obicei, victime unor astfel de înşelăciuni şi e obligatoriu ca aceştia să nu trimită bani niciunei persoane necunoscute care le solicită bani, pe motiv că una dintre rudele lor a fost accidentată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Botoşani: Poliţiştii au prins în flagrant un tânăr care era pe cale să înşele un bătrân prin metoda "accidentul"