Antena Meniu Search
x

Brad italienesc și Moș Crăciun gigantic, în Piața Operei din Timișoara

Alegerea decoraţiunilor de iarnă se transformă anual în concurs la nivel naţional pentru primari, indiferent de mărimea urbei pe care o conduc. Însă, uneori, eforturile de a găsi cel mai frumos brad şi cele mai spectaculoase ornamente festive au efect învers.

Vezi și

Alegerea decoraţiunilor de iarnă se transformă anual în concurs la nivel naţional pentru primari, indiferent de mărimea urbei pe care o conduc. Însă, uneori, eforturile de a găsi cel mai frumos brad şi cele mai spectaculoase ornamente festive au efect învers. La Timişoara, o replică supradimensionată a lui Moş Crăciun stârneşte controverse. La fel şi bradul de şapte mii de euro, adus tocmai din Italia.

În Piaţa Operei din Timişoara, nimeni nu trece nepăsător pe lângă Moşul care păzeşte bradul de Crăciun

Probabil pe acelaşi principiu, autorităţile timişorene s-au întrecut pe ele însele atunci când au ales bradul. În Anul Centenarului au căutat un pom special, pe măsura evenimentului. Doar că aparent, niciun brad din România nu le-a părut suficient de falnic. Aşa că l-au adus tocmai din Italia.

Strâmb sau drept, bradul de Crăciun a costat bani frumoşi. 7000 de euro, mai exact. Suma a stârnit ceva discuţii între timişoreni. Mai ales că până acum pomul de sărbători nu costa nimic. Era donat de cetăţeni. Primăria a anunţat deja că de anul viitor ar dori să cumpere un brad artificial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Brad italienesc și Moș Crăciun gigantic, în Piața Operei din Timișoara