Antena Meniu Search
x

Soția brăileanului găsit tranșat în curtea casei, în Lanurile, a trecut testul poligraf după dispariția bărbatului. Actele lui au fost aruncate în WC

Soția brăileanului găsit tranșat în curtea casei a trecut testul poligraf după dispariția bărbatului, în urmă cu aproape doi ani.

Soția brăileanului găsit tranșat în curtea casei a trecut testul poligraf după dispariția bărbatului, în urmă cu aproape doi ani.

Potrivit ziarului debraila.ro, Mariana Lupu, originară din satul Tibănesti, comuna Tufești, ar fi trecut testul poligraf la ancheta demarată după dispariția fostului polițist comunitar, în urmă cu aproape doi ani.

Mihalache Lupu, de 54 de ani, a fost dat disparut în februarie 2017, după ce dispăruse de la domiciliu la sfârșitul anului 2016.

Soția, cu 20 de ani mai tanara, le-a spus atunci politistilor că bărbatul a plecat la muncă în strainatate.

Pe acelaşi subiect

Ea a susținut că acesta ar fi sunat-o și i-a cerut să paraseasca domiciliul conjugal, lucru pe care ea l-a făcut, în casa din Lanurile nemailocuind nimeni.

Venite să facă ordine, surorile lui Mihalache Lupu au făcut macabra descoperire. Au găsit îngropate într-o anexă picioarele bărbatului.

Sosiți la fața locului, polițiștii au găsit, duminică, craniul barbatului ascuns în podul casei, în timp ce documentele de identitate erau aruncate în WC.

Potrivit sursei citate, cei doi aveau o relație cu probleme.

„Toți au ramas cu gandul ca e plecat in strainatate. Soția și-a găsit alt barbat și s-a mutat din sat. Ei se certau mereu, unii spun că o și batea. Nici ea nu era prea… nu stiu cum sa va spun… lua pastile pentru liniște, că era mereu nervoasa. Se băteau și pe uliță. El era foarte gelos, o suna mereu, o controla”, a povestit unul dintre vecini.

Mariana Lupu a fost retinuta pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Soția brăileanului găsit tranșat în curtea casei, în Lanurile, a trecut testul poligraf după dispariția bărbatului. Actele lui au fost aruncate în WC