Antena Meniu Search
x

Bratari de recunoastere pentru copiii pierduti pe litoral

Atentie, v-ati pierdut copilul! Este vestea pe care nu vrea sa o auda niciun parinte, mai ales in vacanta, pe o plaja cu sute de turisti. Daca se intampla asa, inseamna ca cel mic avea prinsa la mana o bratara cu numele sau si un numar de telefon

Vezi și

Sunt mici, rezistente la apa, contin informatii pretioase si nu trebuie sa lipseasca niciunui copil de pe plaja. Mai ales ca se impart gratuit. Dupa ce si-au dovedit eficienta in ultimii trei ani, bratarile de identificare au revenit pe litoral.

"Se pierd foarte multi copii. Acum, depinde si pe mana cui ajung. Important e sa ajunga, din nou, langa parinti". Este si motivul pentru care politistii din Constanta bat acum plaja de la un capat la altul. Ii conving pe parinti sa isi treaca numarul de telefon si numele copilului pe o bratara, pe care o prind apoi de manutele celor mici. Un ajutor binevenit, mai ales ca nu exista zi fara ca un copil sa nu se piarda printre sutele de umbrele si cearsafuri.

Odata gasit, copilul poate ajunge direct la parinti sau la un post radio local, care se ocupa de anunt, dar si de identificare.

In plus, Ministerul Afacerilor Interne a pus la dispozitie si un site din care parintii pot afla de unde pot ridica singuri bratarile de identificare. Campania 'Vacanta in siguranta!' a ajuns la cea de a IVa editie si va dura sapte saptamani, pana pe 31 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Bratari de recunoastere pentru copiii pierduti pe litoral