Antena Meniu Search
x

Soţul Alinei Gorghiu, implicat într-un groaznic accident rutier pe Valea Oltului! (VIDEO)

UPDATE. Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, a fost implicat într-un accident rutier produs, joi după-amiază, pe Valea Oltului, unde un TIR s-a răsturnat pe o linie de cale ferată. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, cu un traumatism la cap, însă ulterior a fost adus la un spital din Bucureşti.

UPDATE -  Lucian Isar a fost adus la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

UPDATE: Lucian Isar a fost transportat de urgenţă la UPU București. Potrivit primelor informaţii, este lovit la cap, insă starea lui este stabilă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni, la kilometrul 228+650 de metri a fost reluat alternativ, pe o bandă, fiind dirijat de poliţişti.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul unei depăşiri, iar în urma impactului dintre TIR şi unul dintre autovehicule, autotrenul a căzut pe calea ferată.

GALERIE FOTO: Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, implicat într-un grav accident

O persoană a fost rănită, fiind transportată la spital. Traficul rutier a fost blocat pe Valea Oltului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La volanului autoturismului Porsche, implicat în incidentul care a aruncat un tir pe calea ferată se afla Lucian Isar, soțul senatoarei liberale Alina Gorghiu, scrie presa locală.

Lucian Isar a fost rănit, însă starea lui este stabilă. Șoferii blocați pe Valea Oltului, în urma accidentului au declarat că acesta a condus agresiv pe întreg tronsonul. Lucian Isar, de 38 de ani, se afla la volanul unui Porsche Cayenne şi conducea agresiv, făcând mai multe depășiri riscante de-a lungul deplasării sale pe DN 7, scrie presa locală.

Potrivit presei locale, în zona Câineni, soţul Alinei Gorghiu a intrat într-o altă depășire, în curbă, pe linie continuă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și TIR-ul a căzut pe linia ferată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Soţul Alinei Gorghiu, implicat într-un groaznic accident rutier pe Valea Oltului! (VIDEO)