Antena Meniu Search
x

Britanicii de la Prodigy au ţinut mulţimea în priză în cadrul festivalului Electric Castle

Festivalul Electric Castle s-a încheiat cu o noapte de neuitat. Britanicii de la Prodigy au ţinut mulţimea în priză cu muzica ieşită din tipare, care i-a consacrat.Au fost patru zile de libertate deplină, în ritmurile a 150 de artişti celebri şi o continuă fuziune de gusturi şi atitudini

Vezi și

Festivalul Electric Castle s-a încheiat cu o noapte de neuitat. Britanicii de la Prodigy au ţinut mulţimea în priză cu muzica ieşită din tipare, care i-a consacrat.Au fost patru zile de libertate deplină, în ritmurile a 150 de artişti celebri şi o continuă fuziune de gusturi şi atitudini. 

Stă să apună soarele, în a patra zi de Electric Castle. Din amestecul de oameni şi atitudini diferite, răsar costume şi accesorii extravagante. Celebrele personaje de desene animate, Power Rangers, se află în premieră la Bonţida.

Se întunecă odată cu trecerea de la muzică reggae la acorduri nebune de chitară. Din mulţimea electrizată, cel mai înalt dansator e o banană veselă.

În 2015 se poartă părul împletit sau ascuns printre accesorii trăznite. Electric Castle e şi o paradă a modei libere. Bentiţa purtată de fete are acum beculeţe aprinse în loc de flori.

Capul de afiş încununează cele patru zile de distracţie. Trupa Prodigy încheie festivalul târziu în noapte, cu ritmuri parcă scăpate de sub control.

Mulţimea e sedusă cu lasere şi fum, iar formaţia britanică marchează încă o noapte legendară. Ultima a festivalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Britanicii de la Prodigy au ţinut mulţimea în priză în cadrul festivalului Electric Castle