Antena Meniu Search
x

Bucătăresele au început să pună în cămară primele conserve

Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. E valabil şi pentru bucătăresele adevărate. Multe au început deja cumpărăturile, în pieţe, şi pun în cămară primele conserve

Vezi și

Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. E valabil şi pentru bucătăresele adevărate. Multe au început deja cumpărăturile, în pieţe, şi pun în cămară primele conserve

Bine sterilizate la bain marie, borcanele se aşează, apoi, frumos, în cămară. Şi cine nu doreştesă aibă, la păstrat, o porţie generoasă de zacuscă naturală? Ei bine, gospodinele s-au pus deja pe treabă.

Din păcate, seceta se va simţi anul acesta şi în preţurile de la piaţă, spun producătorii. În prezent, kilogramul de vinete se vinde cu 1,5 lei, acelaşi preţ pe care îl are şi ceapă. Roşiile şi ardeiul gras costă 2 lei pe kilogram, în timp ce ardeiul capia ajunge la 5 lei kilogramul.

Pentru cine n-are timp sau răbdare să gătească, există şi alte variante. În târg, zacusca făcută în casă costă 10 lei, în timp ce, la magazin, plătim pe un borcan de 300 de grame între 3 şi 7 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Bucătăresele au început să pună în cămară primele conserve