Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucate de Paşte pregătite după reţete vechi

E Săptămâna Patimilor in bucătărie pentru gospodine. Şi nu numai femeile trebuie să-şi suflece mâinile. Chiar şi regele internaţional al rromilor, Dorin Cioabă şi-a pus şorţul. Iar astăzi o va face din nou

de Redactia Observator

la 18.04.2014 , 08:50

Se spune că bucatele pregătite în Vinerea Mare se păstrează mai bine şi rezistă mai mult timp. Pâinea de casă, cozonacii şi pasca sunt frământate ore bune şi ca să iasă mai gustoase, sunt lăsate la copt în cuptoare tradiţionale.

Pentru masa mare pe care regele Cioabă vrea să o dea enoriaşilor săi a tăiat deja un porc de 180 de kilograme. Mâine, vor fi sacrificaţi şi miei.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Ştiri sociale » Bucate de Paşte pregătite după reţete vechi