Buchet de mireasă cu poveste. Iată din ce accesorii inedite poate fi realizat

De Redactia Observator.
Publicat: 16.10.2019, 14:16.
Actualizat: 16.10.2019, 17:20

Când discutăm despre nunţi, nu putem ignora buchetul de mireasă. Trebuie să fie în tendinţe, trebuie să se potrivească perfect cu rochia şi tot aşa. Iar ca să uimeşti pe toată lumea, e bine să ai un buchet altfel.

Când discutăm despre nunţi, nu putem ignora buchetul de mireasă. Trebuie să fie în tendinţe, trebuie să se potrivească perfect cu rochia şi tot aşa. Iar ca să uimeşti pe toată lumea, e bine să ai un buchet altfel. Cu perle, pene, paiete şi tot felul de alte sclipiciuri. Miresele nonconformiste pot să aibă un buchet făcut doar din perle. Desigur, trebuie să aloce un buget generos pentru aşa ceva.

Cea mai importantă zi din viaţa unei femei trebuie să fie de basm. Iar detaliile fac diferenţa. Broşele, perlele şi paietele pot înlocui cu succes florile din buchet.

Diana Raicu, artist decoratiuni nunti: Viitoarele mirese vor o combinaţie de flori artificiale cu accesorii, cu perle, în special fluturaşi, îşi doresc combinaţia asta pentru că înlocuieşte foarte bine buchetul clasic şi are ceva mai neconvenţional.

Dar - de la dorinţă şi până la rezultatul final - trec ore de muncă, atenţie şi migală.

Aplicaţiile strălucitoare şi elementele preţioase conferă un plus de rafinament şi eleganţă. Dar preţul este pe măsură. Un astfel de buchet costă de la câteva sute de lei şi până la sute de euro.

Grigore Andreea, artist floral: De obicei se promovează culoarea alb, a rămas încă în trend, noi am adăugat şi câteva culori în buchetul alb de mireasă.

Iar pentru miresele care vor o nuntă pe plajă, ca în poveşti, soluţia ideală poate fi buchetul cu scoici.

Pe plajă sau în plină iarnă, în ziua nunţii, buchetul este în centrul atenţiei- o semnătură a miresei, care vorbeşte despre stilul şi personalitatea ei.

Diana Raicu, artist decoratiuni nunti: M-am gândit, de ce să nu fac un buchet mai atipic, pentru persoanele care vor să se căsătorească în luna decembrie? Nu puteam să mergem pe culori foarte stridente, m-am limitat la auriu şi argintiu. Mie mi se pare ideal pentru o cerere în căsătorie, în preajma sărbătorilor. Oferi buchetul şi oferi şi inelul.

Există o soluţie şi pentru miresele care vor să păstreze elementele specifice unui aranjamement floral tradiţional.

Diana Raicu, artist decoratiuni nunţi: Culorile vedetă sunt alb şi verde, miresele merg pe ceva cât mai natural, cât mai simplu, dar în acelaşi timp sofisticat.

Şi dacă viitoarea mireasă optează, totuşi, pentru un buchet din flori naturale, e indicat sa ţină cont ca dimensiunea şi forma acestuia să fie alese în raport cu silueta, dar şi cu rochia.

Galben şi verde, mov închis şi roşu, dar şi roz şi lila sunt câteva dintre cele mai potrivite asocieri de culori.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.