Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate din pește atent preparate, la târgurile de profil

Rapane proaspete, ton alb la grătar, sarmale sau borş de peşte. Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate atent preparate, la târgurile de profil. Iar bucătarii au ştiut cum să-i convingă că produsele lor sunt cele mai bune.

de Redactia Observator

la 11.12.2016 , 00:04

Rapane proaspete, ton alb la grătar, sarmale sau borş de peşte. Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate atent preparate, la târgurile de profil. Iar bucătarii au ştiut cum să-i convingă că produsele lor sunt cele mai bune.

Târgul este deschis în fiecare weekend, iar produsele sunt pentru buzunarul fiecãruia.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii

Nu se mai pot adăuga comentarii la acest articol

Întrebarea zilei
Aveţi adăpost de protecţie civilă în blocul în care locuiţi?
Observator » Ştiri sociale » Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate din pește atent preparate, la târgurile de profil