Antena Meniu Search
x

Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate din pește atent preparate, la târgurile de profil

Rapane proaspete, ton alb la grătar, sarmale sau borş de peşte. Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate atent preparate, la târgurile de profil. Iar bucătarii au ştiut cum să-i convingă că produsele lor sunt cele mai bune.

Vezi și

Rapane proaspete, ton alb la grătar, sarmale sau borş de peşte. Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate atent preparate, la târgurile de profil. Iar bucătarii au ştiut cum să-i convingă că produsele lor sunt cele mai bune.

Târgul este deschis în fiecare weekend, iar produsele sunt pentru buzunarul fiecãruia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate din pește atent preparate, la târgurile de profil