Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate din pește atent preparate, la târgurile de profil

Rapane proaspete, ton alb la grătar, sarmale sau borş de peşte. Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate atent preparate, la târgurile de profil. Iar bucătarii au ştiut cum să-i convingă că produsele lor sunt cele mai bune.

de Redactia Observator

la 11.12.2016 , 00:04

Rapane proaspete, ton alb la grătar, sarmale sau borş de peşte. Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate atent preparate, la târgurile de profil. Iar bucătarii au ştiut cum să-i convingă că produsele lor sunt cele mai bune.

Târgul este deschis în fiecare weekend, iar produsele sunt pentru buzunarul fiecãruia.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi decis cu cine votaţi în primul tur la alegerile prezidenţiale?
Observator » Ştiri sociale » Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate din pește atent preparate, la târgurile de profil