Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate din pește atent preparate, la târgurile de profil
la 11.12.2016, 00:04
Rapane proaspete, ton alb la grătar, sarmale sau borş de peşte. Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate atent preparate, la târgurile de profil. Iar bucătarii au ştiut cum să-i convingă că produsele lor sunt cele mai bune.
Reclamă
Rapane proaspete, ton alb la grătar, sarmale sau borş de peşte. Bucureştenii care ţin post s-au răsfăţat cu bucate atent preparate, la târgurile de profil. Iar bucătarii au ştiut cum să-i convingă că produsele lor sunt cele mai bune.
Reclamă
Târgul este deschis în fiecare weekend, iar produsele sunt pentru buzunarul fiecãruia.
Reclamă
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!
Citește și

recomandari pe a1.ro
Cu cine vor rămâne fetele Andreei Bălan cât timp mama lor va fi plecată pentru filmările America Express. Ce a povestit artista