Antena Meniu Search
x

Bucuresti: Trafic rutier restrictionat

Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 16:00 -18:30, in Capitala, cu ocazia desfasurarii "Turului Ciclist al Romaniei"

Restrictiile sunt pe Bulevardul Natiunile Unite (intre Bulevardul Libertatii si strada Izvor), pe strada Izvor, pe Calea 13 Septembrie ( intre str. Izvor si Bulevardul Libertatii) si pe Bulevardul Libertatii (intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunile Unite). De asemenea, vor fi restrictii de circulatie pe Bulevardul Unirii (intre I.C.Bratianu si Piata Constitutiei).

Se recomanda ca rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie – Bulevardul Tudor Vladimirescu – Bulevardele George Cosbuc - Regina Maria; Eroilor - Stirbei Voda - Calea Victoriei. De asemenea, soferii sunt sfatuiti ca in intervalul mentionat sa evite deplasarea in zona, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale, informeaza Agerpes.

Circulatia rutiera este restrictionata, incepand de vineri, ora 22:00, pana duminica, ora 15:00, pe soseaua Kiseleff, intre strada Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei, si pe strada Monetariei, ca urmare a desfasurarii campaniei "Capitala creste verde".

Conducatorilor auto li se recomanda sa foloseasca urmatoarea ruta ocolitoare: strada Ion Mincu - bulevardul Ion Mihalache - Piata Victoriei.Problemele de trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bucuresti: Trafic rutier restrictionat