Antena Meniu Search
x

Bucuresti: Un barbat, injunghiat cu o sabie pentru cateva visine

Scene sangeroase in centrul Capitalei. Un barbat a fost injunghiat in gat cu o sabie pentru cateva visine. Agresorul s-a suparat dupa ce sotia lui, insarcinata, nu a fost lasata sa culeaga cateva fructe

Vezi și

Plin de sange, barbatul de 39 de ani e luat cu targa. Medicii se grabesc pentru ca rana e foarte grava - sabia l-a lovit in zona gatului. In cateva secunde dupa ce a primit lovitura de la vecinul sau, omul s-a umplut de sange din cap pana in picioare "Ar fi sarit cu picioarele pe varul meu, l-ar fi trantit jos, dupa care a incercat sotul si cumnatul varului sa-l mobilizeze sa-i ia alea din mana, iar el nu stiu cum s-a rasucit si a dat cu sabia", a declarat Vica Trifan, verisoara victimei. Motivul, absolut socant. Sotia agresorului n-a fost lasata sa manance visine din pomul din curtea comuna. "S-au adunat prea multe. S-au luat de la asazisul visin. Si-au aruncat vorbe grele, au inceput sa vorbeasca urat, au sarit unul la altul", a povestit sora agresorului.

Asta pare sa-l fi infuriat la culme pe barbatul de 31 de ani care, cat ai clipi, a pus mana pe sabie. De la scandal la o scena sangeroasa a mai fost doar un pas.

A lovit, si-a lasat victima intinsa pe jos si a fugit. Norocul ranitului a fost ca in apropiere este sediul unei companii de paza care are si sistem de urgente medicale. "Am gasit un pacient care sangerase destul de mult, injunghiat la gat. Orice plaga injunghiata injunghiata la gat pune in pericol viata pacientului", a declarat doctor Irina Macaneata.

Omul a fost transportat de urgenta la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Acum starea lui este stabila. Agresorul s-a predat la politie dupa scurt timp de la incident, a fost retinut pentru 24 de ore si ar putea fi acuzat pentru tentativa de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Bucuresti: Un barbat, injunghiat cu o sabie pentru cateva visine