Antena Meniu Search
x

Noi veşti bune pentru bugetari. Vor primi vouchere de vacanță și anul viitor

Vin iar veşti bune pentru bugetari! Voucherele de vacanţă vor fi acordate şi la anul. Este anunţul Ministerului Turismului, asta după ce, iniţial se spusese că tichetele vor fi înlocuite cu prime

Vezi și

Noi veşti bune pentru bugetari! Voucherele de vacanţă vor fi acordate şi la anul. Este anunţul Ministerului Turismului, asta după ce, iniţial se spusese că tichetele vor fi înlocuite cu prime

Bugetarii vor primi tichete de vacanţă şi la anul, pentru că oficialii şi-au dat seama că voucherele au reprezentat o gură de oxigen pentru turismul românesc. Cum ele pot fi folosite doar pe teritoriul României, banii încasaţi rămân tot în ţară.

Concret, biletele speciale au crescut nu doar numărul turiştilor cu patru la sută, potrivit INS, ci şi numărul unităţilor de cazare- au fost înregistrate cu 15 la sută mai multe cereri la Minister, decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

De asemenea, hotelierii de la malul mării spun că au ocupate aproape sută la sută spaţiile de cazare chiar şi acum, în septembrie.

Şi pentru că astăzi s-a dat startul programului Litoralul pentru toţi, trebuie amintit că tichetele au crescut cererea pentru astfel de sejururi cu 140 la sută, faţă de 2017.

În plus, pentru că au masa şi cazarea gratuite, turiştii sunt dispuşi să cheltuiască mai mult în vacanţă pentru alte servicii. În total, peste un milion de români care lucrează la stat au primit voucherele de câte 1450 de lei prin care îşi pot petrece concediile în ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Noi veşti bune pentru bugetari. Vor primi vouchere de vacanță și anul viitor