Antena Meniu Search
x

Bulgaria, promovată de Sylvester Stalone, Jason Statham, Salma Hayek, Antonio Banderas şi Adrien Brody

În timp ce România nu mai are un brand de ţară de la celebra frunză controversată din 2010, vecinii bulgari sunt extrem de bine promovaţi chiar de eroii de acţiune de la Hollywod.

Vezi și

 În timp ce România nu mai are un brand de ţară de la celebra frunză controversată din 2010, vecinii bulgari sunt extrem de bine promovaţi chiar de eroii de acţiune de la Hollywod.

Sylvester Stalone şi Jason Statham au numai cuvinte de laudă la adresa Bulgariei, în cel mai recent clip de promovare a ţării. Vin să-i susţină imediat Salma Hayek, Antonio Banderas şi Adrien Brody, care au şi filmat săptămâni bune pentru diferite pelicule pe tărâm bulgar. Iar turismul de aici înfloreşte pe zi ce trece.

Ei sunt actorii care pe marele ecran fac legea. Pe micul ecran, însă, Sylvester Stalone şi Jason Statham laudă Bulgaria.

Celebrii actori de la Hollywood apar în cel mai recent clip de promovare a vecinilor noştri bulgari. Un clip realizat pe gratis, potrivit Ministerului bulgar al Turismului.

România nu a mai lansat un brand de ţară de la eşecul frunzei, un logo prezentat cu mare fast în 2010 la Expoziţia Universală de la Shanghai.

Bulgaria în schimb a găsit reţeta succesului cu "ambasadori de ţară" precum Salma Hayek sau Adrien Brody.

Şi cu o asemenea strategie de Hollywood nici nu e de mirare că turismul din Bulgaria e vârf de lance pentru ţările est-europene.

De exemplu, în sezonul rece, 3 nopţi în Bansko, la un hotel de 3 stele cu mic dejun, intra carton dar şi facilităţi pentru copiii costă 120 de euro. Preţul ajunge la 900 de euro pentru două persoane pentru un sejur de Revelion. Pentru un sejur de 3 nopţi la un hotel de 3 stele din Predeal turiştii plătesc 150 de euro. În România, un sejur de sărbători va ajunge să coste la munte şi peste 2000 de euro. De la începutul anului până la sfârşitul lunii august, au fost înregistraţi 6,7 milioane de turişti în ţara noastră. Dintre ei, nici două milioane nu sunt români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Bulgaria, promovată de Sylvester Stalone, Jason Statham, Salma Hayek, Antonio Banderas şi Adrien Brody