Antena Meniu Search
x

Bunica sotiei avocatului criminal, cu sufletul impartit in doua

Bunica Elisabeta isi plange cu o jumatate de inima fiica ucisa, cu cealalta nepoata incatusata si anchetata pentru omor

Vezi și

Batrana nu-si va gasi linistea pana cand vinovatul nu va plati pentru viata luata, indiferent cine va fi el. In satul Fegernic din Bihor, de aproape o jumatate de an, nu mai sunt sarbatori. Acolo s-a nascut si a fost ingropata femeia ucisa de avocatul din Oradea. Adevarul este asteptat sa iasa la lumina, luni, odata cu primele declaratii ale suspectilor.

De cinci luni, femeia vine zilnic la cimitir sã-i aprindã Paraschivei o lumanare. Nici acum nu-i vine sã creadã cã fiica ei a fost bãgatã in pamant de propriul copil: "Eu cred ca fata n-ar fi facut asa ceva. Eu i-am crescut si stiu ce am crescut".

Avocata femeii spune ca ea doar ar fi asistat cum sotul i-ar fi ucis propria mama. O crima pe care nu a oprit-o si a ascuns-o. Impreuna au scapat de cadavru si au fugit din tara. "Ei, in fata mea, sunt criminali. Au aruncat-o pe sora mea, ca pe un caine", spune Ian Vilhan, fratele victimei.

Cadavrul femeii a fost gasit pe marginea unui drum din Bihor, in ziua de Craciun. Avea urmele crimei, dar si urmele coltilor de caini. Locul le da si acum fiori satenilor. "Prima data am crezut ca e un porc. Nici nu te-ai fi gandit la asa ceva. Am vazut ca era un om, care avea pe cap un sac negru si pe picior". In satul Fegernic, de atunci, n-au mai fost sãrbãtori. Oamenii au plans-o pe Piri Neni, asa cum ii spuneau copiii cãrora femeia le-a fost invãtãtoare.

In ziua crimei, femeia le-ar fi spus cunoscutilor cã se teme pentru fiica ei. Relatia cu avocatul din Oradea o schimbase. Un bãrbat pe care familia fetei nu l-a plãcut niciodatã. "Nu te marita cu asta ca el are sotie si doi copii. Nu a ascultat. A fugit cu el", sustine mama victimei.

Pe trei decembrie, femeia si-a vizitat fiica. S-ar fi certat, spun vecinii care au auzit tipete din apartamentul tinerilor. Atunci ar fi avut loc crima. O zi mai tarziu, avocatul pleca in graba de acasa. Avea pete de sange pe haine si multe bagaje. Sotia l-a urmat.

Pana la primele declaratii, toate variantele sunt posibile. Procurorii le vor cerne luni, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea, odata cu audierea celor doi presupusi criminali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bunica sotiei avocatului criminal, cu sufletul impartit in doua