Antena Meniu Search
x

Butler si Ghenea, vacanta in munti

Gerard Butler si Madalina Ghenea se bucura de vacanta lor in Romania. Dupa ce au vizitat Babele si Lacul Vidraru, cei doi indragostiti au ajuns azi-noapte intr-o pensiune din zona Fundata

Vezi și

Cu cateva ore inainte ca cei doi indragostiti sa ajunga, in fata cabanei, a fost un du-te-vino continuu. Angajatii roiau inauntru pentru ca totul sa arate perfect in timp ce la poarta, statea ca pe ghimpi un bodyguard. Doar cateva vaci si un magarus isi vedeau linistiti de plimbare. Spre seara, o masina de teren atrage atentia. Din ea coboara mai multe persoane. E semn ca Gerard Bulter si Madalina Ghenea sunt aproape. La scurt timp, apar doi barbati bine-facuti. Unul dintre ei a putut fi recunoscut dupa borseta. E acelasi care i-a pazit, de la inceputul vizitei in Romania.

In jurul orei 23:00, masina de teren in care se afla starul de la Hollywood isi face aparitia. In spate, un alt autoturism, in care era Madalina.

Dupa ce s-au cazat la pensiunea de patru margarete, cei doi au luat masa impreuna. Gerard Butler a vrut sa incerce preparatele romanesti. A comandat berbecut la protap si placinta de dovleac, totul servit de ospatarite imbracate in costume traditionale. Apoi, indragostitii s-au retras in camera. Lumina a ramas aprinsa pana la 3:00 dimineata. Pentru apartamentul cu vedere la Muntii Bucegi, cei doi au platit putin peste 200 de lei.

Gerard si Madalina au ajuns in tara sambata. Isi petrec vacanta prin muntii nostri. Au tinut presa la distanta, dar au facut poze cu toti turistii care i-au rugat sa faca asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Butler si Ghenea, vacanta in munti