Antena Meniu Search
x

Anunţul îngrozitor al unui buzoian naşte controverse: ÎMI VÂND RINICHIUL. "Stângul sau dreptul, la alegere, am băut doar apă plată"

Un bărbat din Buzău a îngrozit internetul cu un anunţ cel puţin bizar. Își scoate la vânzare unul dintre rinichi.

Un bărbat din Buzău a îngrozit internetul cu un anunţ cel puţin bizar. Își scoate la vânzare unul dintre rinichi. Contactaţi de echipa Observator.TV, reprezentanţii site-ului de vânzări au blocat imediat articolul respectiv.

Bărbatul este înregistrat pe site-ul de anunţuri publicitare ca fiind din Buzău, în vârstă de 22 ani şi pretinde că îşi vinde un rinichi, la alegere, stâgul sau dreptul.

”Vand rinichi perfect sanatos, persoana in varsta de 22 de ani, toata viata a baut apa plata, la alegere stangu sau dreptul. Mentionez ca il vand deoarece am gaura in buget din cauza pacanelelor. Pret fix 10000 euro;”, scrie cel care a postat anunțul.

Deşi pare că buzonianul a încercat o glumă, rezultatul este unul extrem de prost, în toate cazurile. Pe lângă faptul că anunţul o să-i provoace foarte multe dureri de cap, deoarece este interzisă prin lege postarea de astfel de anunţuri, rămâne posibilitatea ca oferta să fie una reală, iar cel care a postat anunţul să simuleze presupusa glumă pentru a-şi atinge scopul.

Sunt, totuşi, neclare condiţiile în care a fost activat anunţul, având în vedere procedura strictă de analiză a site-ului respectiv de anunţuri.

Contactaţi de echipa Observator.TV, reprezentanţii site-ului de vânzări au blocat imediat articolul respectiv.

"Intr-adevar sistemul, dupa unele criterii trimite anunturile spre moderare. In acest caz, din pacate, se pare ca a scapat acest anunt. Am rugat colegii mei de la moderare sa faca verificari suplimentare. Multumim pentru semnalare, si desigur, daca mai apar situatii de acest gen pe site, avem rugamintea sa le raportati pentru a le corecta", au declarat pentru Observator.tv, reprezantantii site-ului de anunturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Anunţul îngrozitor al unui buzoian naşte controverse: ÎMI VÂND RINICHIUL. "Stângul sau dreptul, la alegere, am băut doar apă plată"