Antena Meniu Search
x

Guvernul ține studenții în țară!

Sunt 13. Şi sunt cu noroc. pentru România. Ca să nu plece din ţară, cei mai buni studenţi vor fi plătiţi de Guvern. Vor primi peste 600 de euro pe lună. În schimb tinerii trebuie să propună proiecte care vor revoluţiona România.

Vezi și

Sunt 13. Şi sunt cu noroc. pentru România. Ca să nu plece din ţară, cei mai buni studenţi vor fi plătiţi de Guvern. Vor primi peste 600 de euro pe lună. În schimb tinerii trebuie să propună proiecte care vor revoluţiona România 

Traian Tomescu se visează pe cai mari. Este unul din cei 13 bursieri ai României. Bursa de 600 de euro îl scoate dintr-o mare încurcătură, pentru că provine dintr-o familie modestă.

"Mi- ar plăcea să lucrez în Guvern, nu ştiu dacă o să zic prim ministru probabil o să ziceţi că sunt pe cai mari", declară bursierul

Deocamdată primeşte doar 600 de lei pe lună, bursa de olimpic internaţional. Îi este greu şi ruşine să-l filmăm unde locuieşte.

Sunt încă 12 studenţi ca Traian. Cei mai valoroşi. Puţini, dar buni. Laurenţiu a fost premiat de Google pentru o aplicaţie inventată şi putea oricând să părăsească România.

Laurențiu Ion vrea să revoluţioneze lumea din România. Şi are potenţional. Trăieşte printre multe cabluri şi bileţele albastre. Are teme foarte bine stabilite. Aşa cum fac cei mai importanţi oameni de afaceri din lume. Doar că Laurenţiu nu vrea bani. Vrea să rezolve o problemă a lumii.

În timp ce Laurenţiu vrea să reinventeze telefonia mobilă, Traian vrea să se ocupe de Constituţia României.

Pentru aceste proiecte, tinerii vor primi 15.000 de euro timp de doi ani

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Guvernul ține studenții în țară!