Antena Meniu Search
x

Cabină foto, din ce în ce mai căutată la evenimente, în special la nunţi. Cât costă un astfel de gadget

Mai nou, indiferent că vorbim de nunţi, botezuri sau alte evenimente mondene sau chiar de business, cabina foto sau locul pentru fotografii este nelipsit. E o altă modalitate de distracţie, dar şi un generator de amintiri. Ce spun fotografii despre acest fenomen.

De Redactia Observator la 22.05.2019, 13:51
Vezi și

Mai nou, indiferent că vorbim de nunţi, botezuri sau alte evenimente mondene sau chiar de business, cabina foto sau locul pentru fotografii este nelipsit. E o altă modalitate de distracţie, dar şi un generator de amintiri. Ce spun fotografii despre acest fenomen. 

Cabină foto e din ce în ce mai căutată la evenimente, în special la nunţi.

Bianca Voinea: E cu listă de aşteptare la cabina foto întotdeauna la nuntă pentru că este o nouă distracţie, o nouă găselniţă pentru nunţi.

Nu numai o găselniţă, dar şi un generator de amintiri.

Bianca Voinea: Trăim în era tehnologiei şi suntem înconjuraţi de gadjeturi, practic şi cabina foto a devenit gadjetul nunţilor, este mult mai convenabil să ai o cabină foto la nuntă pentru că nu stai să mai alegi după fotograful antamat special pentru miri pentru că e noaptea nunţii lor şi atunci ai la dispoziţie o cabină foto să faci cu cine vrei tu, în ce formulă vrei tu, de câte ori vrei.

Şi celebra cabină foto poate îmbrăca multe forme chiar şi de oglindă.

Luminiţa Catană: De obicei se formeaza o coada asa la inceputul evenimentului este o atractie a evenimentului, lumea este interesata, nu prea stie despre ce e vorba si este curioasa sa vada ce ofera oglinda foto.

Şi pozele pot fi cum îşi doresc mirii.adică decor, template, accesorii.toate în ton cu dorinţele, dar şi cu evenimentul în sine. Pentru că vrei, nu vrei, accesoriile sunt sarea şi piperul pozelor care mai târziu vor sta mărturie cel mai probabil pe frigider.

Înainte de a apela la o firmă specializată în astfel de servicii este bine să ţii cont şi de câteva aspecte.

Bianca Voinea: E foarte important calitatea printului şi ca să testezi asta, mai ales când mergi la târgurile de profil unde sunt multe cabine şi multe oferte, e bine să faci poze la fiecare şi când ajungi acasă să bagi fotografia în apă astfel vezi, într-adevăr care este este calitatea şi te poţi decide să alegi un alt aspect foarte important este asistentul de la cabina foto pentru ca daca nu ai pe cineva specializat langa ea daca se strica jucaria, se strica si petrecerea.

Preţurile pentru o cabină foto la un eveniment încep de la 1200 de lei, dar e bine să te informezi de la început pentru câte ore o închiriezi, ce presupune preţul, astfel încât să eviţi eventuale costuri suplimentare după.

Şi dacă tot suntem la capitolul fotografii şi nunţi.aş vrea să mai punctăm şi o altă şedinţă în vogă: trash the dress.

Anca Rancea: Am observat ca tendita clientilor este de a merge foarte mult pe zona de relaxare, sa scape cumva de presiunea sub care au fost in ziua nuntii. Vor sa suprindem momentele lor intime, felul in care ei interactioneaza

Pentru o şedinţă foto trash the dress, preţurile încep de la 150 de euro, în funcţie de locaţie şi costurile de deplasare şi cazare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Cabină foto, din ce în ce mai căutată la evenimente, în special la nunţi. Cât costă un astfel de gadget