Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă oribilă în Lanurile, Brăila! Picioarele și craniul unui fost polițist comunitar, descoperite în gospodăria lui, la doi ani de la dispariție

Părți din corpul unui fost polițist au fost descoperite după doi ani de la dispariție în casa acestuia din satul Lanurile, comuna Viziru, județul Brăila.

de Redactia Observator

la 21.10.2018 , 23:54

Părți din corpul unui fost polițist au fost descoperite după doi ani de la dispariție în casa acestuia din satul Lanurile, comuna Viziru, județul Brăila.

(Actualizare): Soția fostului polițist a fost reținută de polițiști. Femeia este bănuită că și-a tranșat bărbatul și a declarat că acesta a plecat în străinătate.

Este vorba despre un fost polițist comunitar, Mihalache Lupu, zis "Meluță", care a dispărut de aproximativ 2 ani, după ce soția sa a declarat că ar fi plecat la muncă în străinătate.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unor martori, în cursul zilei de sâmbătă, surorile bărbatului, venite să facă ordine în gospodărie, au descoperit picioarele îngropate într-o anexă.

Pe acelaşi subiect

Echipajele de poliție chemate la fața locului au găsit, duminică, craniul bărbatului în podul casei.

Mihalache Lupu avea în jur de 50 de ani și era căsătorit. 

Soția acestuia a susținut, atunci, că bărbatul ar fi sunat-o din străinătate și i-a cerut să părăsească locuința, astfel că în casa respectivă nu mai locuia nimeni.

Cazul a fost preluat de Parchetul Brăila.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Crimă oribilă în Lanurile, Brăila! Picioarele și craniul unui fost polițist comunitar, descoperite în gospodăria lui, la doi ani de la dispariție