Antena Meniu Search
x

Cadavru incendiat, găsit la marginea unei păduri

Descoperire înfiorătoare la câţiva kilometri de Brăila. Cadavrul unei femei a fost găsit incendiat la marginea unei păduri

Vezi și

Descoperire înfiorătoare la câţiva kilometri de Brăila. Cadavrul unei femei a fost găsit incendiat la marginea unei păduri 

Anchetatorii au fost convinşi că a fost ucisă. Dar, după necropsie, nu exclud nici varianta unei sinucideri. Femeia era divorţată şi avea o fiică. Ca o sinistră coincidenţă, mama ei a fost la un pas să moară în accident de autocar din Ungaria de acum două săptămâni.

Un apel i-a pus în alertă pe poliţiştii din Brăila. Erau anunţaţi că, la marginea satului Lacu Sărat, a fost găsit un cadavru carbonizat. Zona a fost înţesată de criminalişti.

Iniţial, anchetatorii au mers pe varianta unui viol urmat de o crimă. Victima era complet dezbrăcată şi avea doar un adidas într-un picior. Dar necropsia a arătat altceva. În proporţie de 99%, femeia s-a sinucis.

În apropierea localităţii Mako din Ungaria, autocarul a ajuns în şanţ. O tânără a murit iar 28 de pasageri au fost răniţi. Mama Mirelei este şi acum internată în spital. A fost printre cei mai grav răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cadavru incendiat, găsit la marginea unei păduri