Antena Meniu Search
x
LIVE

Cadourile handmade, tot mai apreciate de români. O păpușă ajunge la 400 de lei

Pentru artizani, Crăciunul vine cu un cadou râvnit tot anul: profitul. Cadourile handmade sunt tot mai apreciate de românii care vor să iasă din tipare. Păpuşi sau îngeraşi cusuţi manual, globuri sau cutii pictate, haine personalizate - toate se vând chiar şi cu sute de lei bucata.

la 14.11.2018, 23:04
Vezi și

Pentru artizani, Crăciunul vine cu un cadou râvnit tot anul: profitul. Cadourile handmade sunt tot mai apreciate de românii care vor să iasă din tipare. Păpuşi sau îngeraşi cusuţi manual, globuri sau cutii pictate, haine personalizate - toate se vând chiar şi cu sute de lei bucata. Şi în atelierele de ciocolată e la fel de multă agitaţie.

De la sfârşitul lui octombrie au fost cereri pentru Crăciun şi lucrăm de zor. Să sperăm că vom termina cu bine toate comenzile moşului - Ana Maria Georgescu, comerciant

Românii alocă tot mai mult timp căutării unui cadou. Asta pentru că vor să iasă din tipare. Pot impresiona, de exemplu, cu un ambalaj mai scump decât cadoul. O cutie pictată manual costă 130 de lei. O păpuşă handmade poate ajunge şi la 400 de lei, iar un îngeraş decorativ 50 de lei.

Nici ciocolata nu mai are clasicul loc sub brad. Acum, bomboanele personalizate se dăruiesc în cutii din lemn, lucrate manual, în funcţie de cerinţa clientului. La un cost pe măsură, între 100 şi 150 de lei bucata.

Românii vor aloca, în medie, 730 lei pentru cadourile de Crăciun din acest an, arată un sondaj realizat recent. Iar o treime dintre ei aşteaptă reducerile de Black Friday pentru aceste cumpărături.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Cadourile handmade, tot mai apreciate de români. O păpușă ajunge la 400 de lei