Antena Meniu Search
x

Calarasi: Ambarcatiuni si pontoane, avariate de o barja

Zece ambarcatiuni si doua pontoane au fost avariate de o barja de 500 de tone, in portul din municipiul Calarasi. Vasul ar fi avut probleme tehnice la directie

Reprezentantii Capitaniei Portului Calarasi au declarat ca in accident a fost implicata barja Bora, care apartine societatii Prefab din Calarasi si era condusa de capitanul Viorel Georgescu. La un moment dat acesta a pierdut controlul navei, s-a declansat sirena vasului, iar barja a acrosat mai multe barci si pontoane, pe o distanta de aproximativ 100 de metri.

Barbatul a fost transportat la spital pentru ca in momentul coliziunii acestuia i s-a facut rau. "Barja se deplasa in naval de la kilometrul 376 al Dunarii catre kilometrul 90 Borcea, la locul de descarcare, iar in zona Portului Calarasi a avariat mai multe ambarcatiuni si pontoane de agrement. Am chemat un echipaj SMURD, care l-a preluat pe comandantul navei, dupa ce acestuia i s-a facut rau. Vom identifica ambarcatiunile care au fost avariate sau scufundate, iar dupa terminarea anchetei nava se va deplasa la kilometrul 90 Borcea pentru descarcare", a declarat capitanul Constantin Anghel de la Capitania Portului Calarasi.

Din fericire, in urma accidentului, nu s-au inregistrat victime. Capitanul barjei a fost verificat cu aparatul etilotest, stabilindu-se ca nu consumase alcool.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Calarasi: Ambarcatiuni si pontoane, avariate de o barja