Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Călător înjurat și umilit de un șofer de maxi-taxi, în Argeș

Caz revoltător în Argeş. Un bărbat care se ducea la serviciu cu un microbuz de transport persoane a fost înjurat, ameninţat şi umilit de şofer. Motivul: călătorul n-a mai călătorit cu maxi-taxi-ul firmei sale. Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au ajuns în mâna politiştilor.

De Redactia Observator la 23.03.2021, 08:30
Vezi și

"-Ţi-am spus: mergi cu mine, vii cu mine! Da? Că de-aia vă băg maşină. Vouă v-am băgat maşină, nu mie mi-am băgat maşină.

- Păi stai, mă, tată! Dacă aşa aveţi programul.

- Nu "Stai, mă, tată!". Vino cu prostul ăla, acum, cu care ai venit toată săptămâna, nu veni cu mine!"

Aceasta este doar o parte din înregistrarea pe care bărbatul umilit şi ameninţat de şofer a apucat să o filmeze cu telefonul mobil. Cuvintele grele şi înjurăturile au curs pe bandă rulantă, pentru că şoferul nemulţumit nu şi-a dat seama că este înregistrat.

- "Duceţi-vă d-aici, de împuţiţi!

- Mă, vorbeşte frumos, că eu ţi-am vorbit frumos!

- Du-te dracu' d-aici! Cum vrei să-ţi vorbesc?"

- Bagă bine în cap ce-ţi spun! Nu mă cert cu nimeni, da?

- Nu vii cu mine, nu pleci înapoi! Nu te mai iau".

O cursă cu înjurături

Microbuzul plecase din comuna Mârghia, spre Piteşti. O cursă ce se face de mai multe ori pe zi. În unele zile, maxi-taxi-ul este plin. Sunt şi destule cazuri, însă, când, din pricina pandemiei, oamenii nu se mai înghesuie să folosească acest mijloc de transport.

Victimă: "Îl deranjează că toţi oamenii de aici din sat nu mai merg cu el cu maxi-taxi zi de zi cum mergeau înainte. De fiecare dată în maşină. tuturor oamenilor, majoritatea care nu mai merg cu el de aici din sat, de toţi se ia şi tuturor le spune câte ceva".

Călătorul făcut cu ou şi cu oţet n-a putut trece peste jignirile şi vorbele de ocară ce i-au fost adresate.

Victimă: "Am depus o plângere la poliţie, am depus o plângere la Consiliul Județean Argeș şi acum aşteptăm urmările, să vedem ce se întâmplă".

Şoferul a recunoscut că a greşit şi a încercat să-şi explice ieşirea nervoasă.

"Şi eu poate am fost un prost că mi-au venit nervii la cap şi l-am mai înjurat oleacă, deci recunosc. El şi încă o femeie am avut până la Piteşti. Zic "Îţi place că n-am oameni? Că am băgat maşină pentru voi?" Cum să-ţi mai bag eu ţie maşină, când tu te duci cu vărul tău?"

Poliţiştii fac acum cercetări, iar şoferul riscă să se aleagă cu o amendă usturătoare.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Călător înjurat și umilit de un șofer de maxi-taxi, în Argeș