Antena Meniu Search
x

Călătorii de poveste cu trenul lui Walt Disney, pentru copiii din Arad

Un trenuleţ ca în poveşti, condus de un personaj demn de filme, bucură de câteva luni copiii din Arad. Locomotiva construită la începutul secolului 20, care ar fi fost cândva condusă chiar de Walt Disney.

de Redactia Observator

la 19.05.2019, 01:43

Vezi și

Un trenuleţ ca în poveşti, condus de un personaj demn de filme, bucură de câteva luni copiii din Arad. Locomotiva construită la începutul secolului 20, care ar fi fost cândva condusă chiar de Walt Disney, se afla acum în curtea unui român întors din Statele Unite. Pasionat de motoare şi trenuri, bărbatul a plătit pentru ea nu mai puţin de 40 de mii de dolari. Pentru curioşi sau pasionaţi, plimbările sunt gratuite.

Par imagini filmate într-un parc de distracţii tematic. De fapt, trenuleţ în care te aştepţi să-l vezi pe Michey Mouse, se plimbă pe şine adevărate, montate într-o curte din Arad.

Mecanic este Francisc Orodi, un român întors în ţară după 40 de ani trăiţi peste Ocean. Topograf de meserie, domnul Orodi a avut însă altă pasiune toată viaţa: trenurile. Aşa că a vrut să aibă un tren al lui, chiar dacă este unul mai mic.

Trenuleţul din Arad are doar 6 "fraţi" în toată lumea. Majoritatea se află în curţi mult mai faimoase decât a domnului Orodi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Locomotiva funcţionează cu aburi şi înainte să pornească are nevoie de 2 ore de pregătire. Plimbările sunt gratis, iar mecanicul a promis că le va face o dată la două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Călătorii de poveste cu trenul lui Walt Disney, pentru copiii din Arad