Antena Meniu Search
x

Călăul lui Alexandru, un copil de 8 ani, adus în țară

Pierderea lui Alexandru, băieţelul de zece ani ucis acum opt luni în Iaşi, e încă o rană deschisă în sufletul părinţilor şi al bunicii. A fost cel mai trist Crăciun de până acum. Primul fără cel mic.

Vezi și

 Pierderea lui Alexandru, băieţelul de zece ani ucis acum opt luni în Iaşi, e încă o rană deschisă în sufletul părinţilor şi al bunicii. A fost cel mai trist Crăciun de până acum. Primul fără cel mic. Vestea că bărbatul suspectat de crimă, care s-a ascuns în Germania, va fi adus astăzi în ţară, a dat familiei un strop de speranţă. Părinţii vor ca Vasile Miron să-şi primească pedeapsa. Iar bunica lui Alexandru, să-l privească pe criminal în ochi.

Au trecut opt luni fără Alexandru. Băiatul de-o şchioapă pe care părinţii l-au căutat o vară întreagă. Un sătean l-a găsit aruncat într-o râpă, în septembrie. Ucis. Nici acum familia nu înţelege ce l-a făcut pe criminal să-i ia viaţa. La 10 ani.

Vasile Miron, un bărbat de 42 de ani, care a mai fost închis pentru crimă, este suspectul principal. Împotriva lui procurorii au început încă din iulie urmărirea penală. Bărbatul, însă, a trecut graniţa, în Germania, imediat după ce ar fi comis fapta. A fost prins în noiembrie.

Bunica lui Alexandru ar face un drum până la Bucureşti să-l privească în ochi pe cel ce i-a ucis nepotul. E prea săracă, iar drumul ar fi prea lung pentru ea. Nu-şi găseşte liniştea până când nu-l va vedea pe călău după gratii. În 2002, Vasile Miron a luat viaţa unei adolescente de 17 ani. A primit-o în casă, în ajun de Crăciun, să-l colinde. Ar fi încercat să o violeze, apoi a ucis-o.

Vasile Miron va fi adus în ţară, în această seară, pe aeroportul Hendri Coandă, apoi va ajunge la Tribunalul Bucureşti pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Călăul lui Alexandru, un copil de 8 ani, adus în țară