Antena Meniu Search
x

Chirurgul vedetelor a vorbit despre liposuctia care i-a fost fatala unei femei

Acuzat de ucidere din culpa si practicarea fara drept a operatiilor estetice, Calin Dobos a prezentat cateva diplome si certificate de atestare profesionala in baza carora ar avea dreptul sa opereze

Vezi și

Acesta a incercat sa dea vina pe chirurgii de la spitalul de Urgenta din Galati, acolo unde femeia a fost tratata dupa liposuctia de la cabinetul particular. “Nu stim ce s-a petrecut de la operatie si pana acolo, insa un lucru este cert, operatia a decurs normal si dupa cateva zile a ajuns in spital”, a povestit Dobos. Iar dupa alte cateva zile, a ajuns acasa intre patru scanduri. Procurorii spun ca de vina este plasticianul, care i-ar fi perforat intestinele pacientei in timpul liposuctiei.

La trei luni de la tragedie, medicul a iesit la atac. Spune ca procedeul pe care l-a folosit nu permite un astfel de accident. Mai mult, atat medicul cat si avocatul sau isi indreapta atentia acum spre chirurgii care au trat-o pe femeie dupa liposuctie.

O infectie luata in spital i-ar fi fost fatala femeii. “Aceasta infectie a fost constatata in forma generica de catre spital, a fost inserata in raportul de constatare medico-legala si se pare ca a fost contractata in sectia ATI. Este singura sectie in care pacienta a fost adusa dupa interventiile chirurgicale”, a mai explicat Dobos.

Totusi rudele femeii spun ca medicul Calin Dobos s-a purtat ca un om care avea constiinta incarcata, atunci cand pacienta lui se lupta sa traiasca. “A fost trei zile acolo, aproape non-stop a fost langa sora mea, ducandu-se la pat la ea si spUnand, bai, revino-ti, daca tu mori, mor si eu odata cu tine”, a povestit fratele victimei, Daniel Ciuraru.

Medicul Calin Dobos are interdictie de a parasi localitatea pana la finalizarea cercetarilor. Clinica la care a fost efectuata interventia chirurgicala are in continuare activitatea suspendata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Chirurgul vedetelor a vorbit despre liposuctia care i-a fost fatala unei femei