Antena Meniu Search
x

Calugarii de pe Athos l-au impartasit pe Gigi Becali!

Gigi Becali a primit prima impartasanie in spatele gratiilor. Doi calugari de pe Muntele Athos au oficiat o slujba speciala, in penitenciar.

Vezi și

I-au alinat suferinta din zilele lungi, in spatele gratiilor. La fel cum face si mama sa, cu care vorbeste zilnic la telefon. Femeia a mers si ea la biserica, in acelasi timp in care Gigi lua parte la slujba din penitenciar.

Doi ani au trecut de cand Gigi Becali a mers cu alaiul la muntele Sfant din Grecia. Doar doua saptamani s-au scurs de cand spunea, in sala de judecata, ca-si doreste ca monahii sã-l viziteze dupa gratii.

I s-a indeplinit dorinta. Dimineata, doi calugari din grupul venit tocmai de pe muntele Athos au intrat pe poarta penitenciarului Rahova.. Nu au fost singuri. Au oficiat slujba alaturi de doi preoti ai Patriarhiei Romane. Iar Gigi Becali a primit prima impartasanie dupa gratii.

Intre timp, mama afaceristului a mers si ea la biserica din Pipera. A impartit pomana sarmanilor din curtea lacasului de cult si s-a rugat pentru eliberarea fiului ei.

Nu doar familia sta cu gandul la Gigi. Sute de romani i-au scris finantatorului Stelei. “A primit cateva sute de scrisori de incurajare, primeste cateva zeci de scrisori pe zi. Sunt emotionante. Sunt emotionante. Nu ma refer la cunoscuti. Ar fi chiar culmea, sa-i scrie varul. De la oameni pe care nu-i cunoaste”, a declarat Bogdan Vlad, avocatul omului de afaceri.

Gigi Becali pare sa se fi impacat cu soarta si, spun avocatii lui, chiar si-a transformat detentia intr-un pelerinaj spiritual. Chiar si asa, avocatii lui inca mai cauta solutii pentru a-l elibera pe omul de afaceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Calugarii de pe Athos l-au impartasit pe Gigi Becali!