Antena Meniu Search
x

Calvar fără sfârşit: o mamă care luptă cu leucemia se zbate să nu piardă copiii

Drama Ramonei, mama bolnavă de leucemie care se luptă pentru viaţa ei în Franţa, pare fără sfârşit. Tânăra nu mai ştie nimic despre copii şi îşi acuză soţul cu care e-n divorţ că i-ar fi dus în Italia.

Vezi și

Calvarul Ramonei, mama bolnavă de leucemie care se luptă pentru viaţa ei în Franţa, pare fără sfârşit. Tânăra nu mai ştie nimic despre copii şi îşi acuză soţul cu care e-n divorţ că i-ar fi dus în Italia.

Ramona se gândeşte la copiii ei în fiecare zi. Şi tot în fiecare zi, speră să îi vadă. Copiii ei au doi şi patru ani. Sunt în România. Iar ea este într-un spital din Franţa, acolo unde medicii i-au făcut un transplant de măduvă. Ramona suferă de leucemie. Şi, din păcate, starea ei s-a agravat.

Ramona susţine că soţul ei, care i-ar fi luat pe copii cu el în Italia, nu vrea să îi mai aducă acolo unde este internată. Şi nici nu i-ar mai lăsa pe cei mici să vorbească la telefon cu ea. Ultima dată, bărbatul a mers să o viziteze în Franţa luna trecută, unde ar fi făcut scandal. Ramona a fost diagnosticată cu leucemie la începutul anului.

Tot ea şi-a acuzat soţul că nu a vrut să îi dea iniţial banii care s-au strâns din donaţiile pentru tratamentul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Calvar fără sfârşit: o mamă care luptă cu leucemia se zbate să nu piardă copiii