Antena Meniu Search
x

Camelia Voiculescu este audiata de procurorii DNA

Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu au fost chemati astazi la DNA in dosarul RCS-RDS. Audierile au avut loc chiar in ziua in care Antena 3 sarbatoreste opt ani de emisie

Vezi și

Audierile s-au terminat, insa Camelia Voiculescu nu a dorit sa dea nicio explicatie la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie. Aceasta a fost acuzata ca ar fi comis infractiunea de complicitate la santaj pentru ca, sustineau procurorii DNA intr-un comunicat remis publicatiilor, aceasta ar fi fost informata periodic despre actiunile lui Sorin Alexandrescu, privind colaborarea cu cei de la RCS&RDS.

Urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie audiate si alte persoane, in calitate de martori in acest dosar si, totodata, sa aiba loc cercetari in situatia in care compania RCS&RDS este suspectata ca ar fi oferit mita lui Mitica Dragomir.

"Nu exista probe, este o batalie coordonata politic si o ancheta dirijata. Este o lupta politica a regimului Basescu impotriva tatalui meu, care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim. Ii asigur pe toti telespectatorii si pe cei care cred in grupul Intact ca nu exista nici un cap real de acuzare impotriva mea sau a membrilor familiei noastre", a declarat Camelia Voiculescu, presedintele Intact Media Group.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Camelia Voiculescu este audiata de procurorii DNA