Antena Meniu Search
x

Autorităţile de la Suceava au montat o cameră pentru verificarea rovinietei, pe o şosea plină de gropi

Culmea ironiei pe şosele vine din Suceava, unde autorităţile au pus o cameră care verifică rovinietele şoferilor fix pe o şosea plină de cratere.

Vezi și

Culmea ironiei pe şosele vine din Suceava, unde autorităţile au pus o cameră care verifică rovinietele şoferilor fix pe o şosea plină de cratere. Oamenii sunt revoltaţi pentru că plătesc un miliard de lei în fiecare an pe taxe, dar îşi rup maşinile în gropi.

Aparatul care verifică dacă şoferii şi-au plătit rovinieta este amplasat pe DN 29 A din Suceava. O şosea pe care maşinile fac slalom printre gropi. Puţine ies întregi de-aici. 

Cei care au uitat să-şi plăteasca rovinieta primesc prin poştă o amendă de 250 de lei. O strategie pe care o critică şi primarul localităţii. 

Viorel Cucu, primarul comunei Adâncata: "DN este un calvar pt soferii care tranziteaza comuna Adancata. Practic un drum necirculabil practic plombele puse anul trecut cand a venit ministrul Cuc, cred ca nu au durat mai mult de 3 luni. Le-au luat ploile."

Reprezentanţii Companiei de Drumuri au şi o explicaţie pentru amplasarea aparatului pe o şosea plină de cratere.

Alin Şerbănescu, purtator de cuvant CNAIR: "În baza unui grafic stabilit anual, este amplasată periodic pe un alt sector de drum. De această dată a venit rândul acestui sector de drum. Trebuie să vă dau şi o veste bună. De săptămână viitoare, începe acolo frezarea betonului, ulterior, lucrările de aşternere a covorului asfaltic."

În schimb, în Maramureş, localnicii din trei localităţi au început să asfalteze singuri un drum care leagă 3 sate. Sătui de promisiunile autorităţilor, oamenii au pus mână de la mână, au închiriat o betonieră şi au reparat şoseaua.

CNAIR încasează de la şoferii români peste un miliard de lei pe an, din taxa de rovinietă. Banii ar trebui reinvestiţi în construirea de drumuri noi şi asfaltări de durată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Autorităţile de la Suceava au montat o cameră pentru verificarea rovinietei, pe o şosea plină de gropi