Antena Meniu Search
x

Un clovn vrea să devină primar în Suceava

Se apropie alegerile locale, iar printre candidaţii care apar pe scena politică găsim figuri cât se poate de pitoreşti. În Suceava, de pildă, un clovn vrea să fie ales primar. Iar un român stabilit în Italia vrea să devină consilier judeţean.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 08.07.2020, 13:10

Vezi și
  • Pe Andrei Necşulescu îl ştie o ţară întreagă.
  • Îşi spune Clovnul Bobo şi a participat la emisiunea iUmor.

Ambii consideră că sunt cei mai buni pentru funcţiile pe care le vizează şi spun că sunt gata să mute munţii din loc, pentru ca Suceava a devină un oraş de talie occidentală. Campania electorală va începe pe 28 august.

Pe Andrei Necşulescu îl ştie o ţară întreagă. Îşi spune Clovnul Bobo şi a participat la emisiunea iUmor. Acum vrea să candideze la primăria oraşului Suceava.

Andrei Neşculescu: Vreau normalitate şi de-aia am zis că vreau să fiu independent

Iniţial, şi-a dorit să fie doar consilier local.

Andrei Neşculescu: Într-o şedinţă de Birou permanent local la Suceava mi s-a aspsu clar că eu nu voi avea niciodată, nu voi fi niciodată pe lista acestui domn primar.

Aşa că s-a hotărât să lupte pe cont propriu, nemulţumit fiind de modul în care se mişcă lucrurile la nivel local. Mai ales că, spune el, are toate atuurile din lume.

Andrei Neşculescu: Am lucrat şi în domeniul drumurilor şi podurilor ştiu cum se face betoane, stiu cât fier se pune, ştiu culmea cam toate, stiu si instalatie electrica, stiu si sanitare, stiu sa fac de toate.

Însă, chiar dacă va deveni primar, nici nu se gândeşte să renunţe la clovnul care l-a făcut celebru.

Andrei Neşculescu: Eu Bobo voi rămâne în continuare

Un alt candidat pitoresc pentru Suceava este Cristian Pascariu. S-a născut acolo, însă - de 16 ani - locuieşte în Italia, unde lucrează în industria constructoare de iahturi. Nu-şi doreşte să fie primar. Vrea să intra pe lista PNL pentru Consiliul Judeţean.

Cristian Pascariu: Vreau să aduc ceea ce am învăţat în Italia şi vreau să ajut la construirea oraşului nostru, judeţului nostru, la un nivel occidental

Pentru asta, spune Cristian Pascariu e nevoie ca sucevenii să-şi schimbe mentalitatea.

Cristian Pascariu: Cetăţenii trebuie să înţeleagă că e nevoie şi de oameni care au o altă cu o altă viziune, oameni care poate au văzut mult mai multe lucruri stând prin alte ţări.

Ştie precis cum se va descurca dacă va deveni consilier judeţean din partea PNL.

Cristian Pascariu: O sa fac naveta cu avionul.

Dar, până va ajunge să facă naveta Torino-Suceava, trebuie să obţină voturile cetăţenilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un clovn vrea să devină primar în Suceava