Antena Meniu Search
x

Un cangur a fost operat în România

Operaţie inedită într-o clinică veterinară din Suceava unde pacientul a fost un cangur care avea probleme la unul dintre picioarele din spate.

Vezi și

 Operaţie inedită într-o clinică veterinară din Suceava unde pacientul a fost un cangur care avea probleme la unul dintre picioarele din spate. Femela în vârstă de doi ani se numeşte Ru şi aparţine unui milionar din Ucraina, din zona Cernăuţi.

Ru nu e deloc agresivă. Doar puţin nervoasă şi dezorientată, ca orice pacient care urmează să fie pus pe patul de operaţii. Problemele ei au început acum o lună, când şi-a prins piciorul într-un gard.

Cum clinica dispune de o aparatură performantă, medicul veterinar a putut vedea cu uşurinţă ce i s-a întâmplat lui Ru şi, mai ales, cum trebuie intervenit. Medicul sucevean a recunoscut că n-a mai operat înainte un asemenea animal şi nu-i cunoştea anatomia.

A mai avut berze, şopârle, dar niciodată un cangur. Aşa că s-a documentat serios pentru operaţie şi chiar a luat legătura cu un veterinar român stabilit în Australia, cu experienţă.

Femela pitică îi aparţine unui milionar din Ucraina. Proprietarul animalului îl cunoştea pe veterinar pentru că medicul îl mai ajutase de câteva ori. De această dată, ucraineanul l-a rugat pe român să vină să-şi preia pacientul de acolo. În acest moment cangurul se recuperează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un cangur a fost operat în România